Bacalaureat Biologie vegetală 2014 | Model de subiect

Acest ebook iți oferă un subiect din cadrul Examenului de Bacalaureat la Biologie vegetală și animală din 2014, rezolvat în întregime conform baremului publicat de Ministerul Educației.
Dacă vrei să exersezi sau pur și simplu să îți testezi cunoștiințele, poți lua cu încredere acest model rezolvat ca referință. Cele 3 subiecte sunt rezolvate conform baremului publicat de Ministerul Educației.

Citește acum rezolvarea modelului de subiect din 2014 de Bacalaureat a Biologie vegetală și animală și vei fi mai aproape de rezultatul dorit.

Spor la învățat!

 

Aceasta este un fragment din rezolvarea Subiectului II

a) Infarctul miocardic are drept cauze eforturile fizice, enervări și emoții puternice, dar și o cauză des trecută cu vederea cum ar fi fumatul. Această afecțiune se manifestă prin ocluzie coronariană parțială sau totală în urma căreia se instalează necroza, manifestându-se prin anghină pectorală.Nota! Răspunsul de mai sus este în conformitate cu baremul de corectare. Cu toate acestea, noi considerăm că ar fi bine să știți că factorul cel mai frecvent care duce la ...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Biologie vegetală 2014 | Model de subiect

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.