Variante si Subiecte Bac Biologie

Înainte de 2011, Ministerul Educației elibera toate variantele posibile pentru Bacalaureat din care se extrăgea în fiecare an cate o variantă pentru fiecare materie, pentru fiecare sesiune.

Acest sistem (variante Bac Biologie) nu mai funcționează la ora actuală, iar singurul lucru pe care îl puteți face pentru a vă pregăti este să rezolvați cât mai multe subiecte, construite pe tematica oficială și după structura examenului de Bacalaureat. 

Aceste modele de subiecte rezolvate de profesori experimentați vă vor ajuta prin faptul că:

  • vă oferă ocazia să vă familiarizați cu cerințele de examen;
  • vă veți putea testa cunoștiințele acumulate până acum;
  • veți afla ce subiecte nu stăpâniți și care sunt punctele voastre slabe;
  • la fel ca orice exercițiu, cu cât rezolvați mai multe modele, cu atât veți fi mai bine pregătiți și mai siguri pe voi pentru examenul de Bacalaureat.

Variante Bac Biologie vs. Subiecte

Primele modele de subiecte (nu variante Bac Biologie!) cu care ar trebui să începeți sunt cele care au fost extrase în anii precedenți. Acestea trebuie să reprezinte un standard pentru voi, întrucât puteți să apreciați exact care sunt cunoștiințele pe care vă puteți baza 100% la examen. 

Pentru a te ajuta, profesorii noștri au rezolvat integral toate subiectele din anii precedenți folosind informațiile pe care le-ați acumulat în liceu, conform programei oficiale de studiu.
Poți începe să le rezolvi și poți avea încredere că după pregătirea alături de noi vei fi la un pas de a trece bacalaureatul cu nota 10.

Subiecte Bac Biologie rezolvate

Anatomie

Biologie vegetală și animală

 

Succes la examen!