Bac 2022

Bacalaureatul din 2022 va fi mult mai ușor dacă știi care sunt lecțiile pe care trebuie să le recapitulezi, dar și dacă rezolvi cât mai multe teste de antrenament sau subiecte de la sesiunile de anii anteriori.

Notă! Reprezentanții Ministerului Educației și Cercetării au publicat programa pentru examenul de Bacalaureat pentru anul acesta, iar conținutul este același ca în 2021. Mai multe detalii despre operele pe care trebuie să le studiezi găsești pe această pagină

Nu-i așa că pregătirea pentru examenul de Bacalaureat este mult mai eficientă dacă ai toate informațiile în același loc?

Pe această pagină destinată examenului de Bacalaureat din anul 2022 vei găsi toate detaliile de care ai nevoie pentru a studia pentru această testare, începând cu informații despre programă și calendarul desfășurării probelor și până la ghiduri, manuale, referate și eseuri care te vor ajuta să rezolvi corect subiectele și să obții un punctaj cât mai mare la Bacul din 2022.

Nu în ultimul rând, pe Liceunet găsești rezolvări ale subiectelor de la sesiunile anterioare, precum și variante de răspuns pentru testele de antrenament din anii 2021 și 2020.

Poți consulta calendarul examenului de Bacalaureat aici.

Rămâi pe pagina destinată Bacalaureatului 2022 întrucât echipa Liceunet va actualiza informațiile imediat ce ele vor fi furnizate de către Ministerul Educației.

 1. Teste de antrenament;
 2. Modele de subiecte;
 3. Proba la alegere a profilului și specializării (Biologie, Geografie etc.);
 4. Proba obligatorie a profilului (Matematică sau Istorie);
 5. Bac Matematică;
 6. Bac Engleză;
 7. Bac Română;
 8. Bac Istorie;
 9. Bac Psihologie;
 10. Bac Filosofie;
 11. Bac Economie;
 12. Bac Biologie;
 13. Bac Geografie;
 14. Bac Spaniolă;
 15. Bac Franceză;
 16. Bac Sociologie;
 17. Bac Chimie;
 18. Bac Logică;
 19. Bac Fizică.

Notă! Această pagină este în curs de actualizare.