Ce trebuie să știi pentru a lua nota dorită la examen

Știi din ce anumte trebuie să te pregătești pentru examenul de Bacalaureat din această vară, la proba obligatorie a profilului (tehnologic), la matematică? Vrei să mergi pregătit la această probă?

Atunci accesează această pagină, Ce trebuie să știi pentru a lua nota dorită la examen, află titlurile capitolelor cerute, iar apoi accesează ghidurile indicate pentru a putea în citi în detaliu despre funcții, trigonometrie, geometrie, matrice, limite de funcții, continuitate, derivabilitate și multe altele și mai ales pentru a vedea cum se aplică aceste noțiuni în exercițiile și problemele rezolvate de către echipa Liceunet.

Vei vedea că noțiunile teoretice pe care un elev care urmează profilul tehnologic se aseamănă cu cele necesare pentru un elev care urmează profilul științele naturii, fapt pentru care subiectele celor două profile nu vor diferi așa de mult.

Accesează această pagină pentru a vedea care sunt lecțiile din care trebuie să te pregătești temeinic pentru a trece cu brio examenul de Bac, la matematică.

Subiectele primite de elevi la Bacalaureatul la Matematică, profilul Tehnologic, sunt asemănătoare cu cele primite de elevii care au urmat un profil de Științele naturii. Mai jos, găsești o listă care cuprinde toate conceptele pe care trebuie să le cunoști pentru a trece examenul cu brio și a obține nota la care speri:

Din CLASA a IX-a

Mulţimi şi elemente de logică matematică 

  • Mulţimea numerelor reale: operaţii algebrice cu...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in