Ghidul Bacalaureatului la Matematică | Profilul Tehnologic

Ai vrea să știi din ce ar trebui să te pregătești pentru examenul de Bac din acest an, dacă urmezi profilul tehnologic?

Atunci, accesează cu încredere Ghid pentru Bacalaureatul la Matematică | Profilul tehnologic și urmărește sfaturile profesorilor noștri care te vor ajuta să te pregătești cum trebuie pentru acest examen.

Anul acesta, examenul de Bacalaureat la Matematică se va susține în data de 3 iulie 2020 pentru sesiunea iunie-iulie, iar pentru cea de-a doua sesiune, sesiunea de toamnă, în data de 23 august 2020.

Notă: Cel mai probabil prima sesiune de Bacalaureat nu se va desfășura conform calendarului inițial.

Dacă vrei să fii pregătit pe deplin, citirea acestui ghid este necesară. ​În paginile ghidului nostru vei citi despre: regulamentul examenului de Bacalaureat, compotențele urmărite de acest examen, sfaturile profesorilor noștri și nu în ultimul rând, dar și ce trebuie să înveți pentru acest examen, conform programei de Bac.

Pe lângă toate acestea, îți punem la dispoziție și o listă cu subiecte rezolvate complet și corect, de nota 10, de către profesorii noștri. Citindu-le și analizându-le, vei fi mai pregătit pentru Bacalaureat.

Descarcă și citește eBookul Ghid pentru Bacalaureatul la Matematică | Profilul tehnologic și Bacul la Matematică nu va mai reprezenta o problemă pentru tine.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Ghidul Bacalaureatului la Matematică | Profilul Tehnologic

[1]
Review-urile utilizatorilor
  • 21.04.2021
    Scris de Elev in clasa a 12-a