Ghidul Bacalaureatului la Matematică | Profilul Științele naturii

În acest an, prima sesiune a examenului de Bacalaureat la Matematică, sesiunea iunie-iulie, se va susține în data de 27 iunie 2023 pentru sesiunea iunie-iulie și în data de 17 august 2023 pentru sesiunea de toamnă.

Dacă te numeri printre elevii care dau Bacul la Matematică, atunci acest ghid îți va fi foarte util. Creat de profesori competenți, Ghidul pentru Bacalaureatul la Matematică | Profilul Științele Naturii te va ajuta să înțelegi mai bine regulamentul de examen și să înveți eficient, printr-o serie de sfaturi practice și exemple concrete.

În ghidul nostru îți oferim și trimiteri către răspunsuri de notă maximă pentru subiectele de Bac din anii trecuți și chiar și rezolvările pentru Bacul Olimpicilor din acest an, precum și materiale unde vei găsi atât noțiuni teoretice, cât și exerciții și probleme rezolvate complet și pas cu pas. 

Citește eBookul nostru Ghidul pentru Bacalaureatul la Matematică Profilul Științele Naturii și asigură-ți o notă mare la proba de Matematică a examenului de Bacalaureat. 

Cu Liceunet, examenul de Bacalaureat la disciplina Matematică, profilul Științele Naturii, nu va mai reprezenta o problemă pentru tine. Îți punem la dispoziție rezolvări conform baremului pentru subiecte din sesiunile trecute și ghiduri utile care să te ajute să înțelegi mai bine exercițiile.

Iată și un scurt fragment din materialul pe care îl vei găsi accesând eBook-ul:

Mulţimi şi elemente de logică matematică 

 • Mulţimea numerelor reale: operaţii algebrice cu numere reale, ordonarea numerelor reale, modulul unui număr real, aproximări prin lipsă sau prin adaos; operaţii cu intervale de numere reale.
 • Propoziţie, predicat, cuantificatori.
 • Operaţii logice elementare (negaţie, conjuncţie, disjuncţie, implicaţie, echivalenţă), corelate cu operaţiile şi cu relaţiile dintre mulţimi (complementară, intersecţie, reuniune, incluziune, egalitate).

Despre mulțimea numerelor reale poți citi accesând Ghid | Numere reale...

 

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Ghidul Bacalaureatului la Matematică | Profilul Științele naturii

[3]
Review-urile utilizatorilor
 • 01.08.2022
  Scris de Elev in clasa a 11-a
 • 07.04.2021
  Scris de Elev in clasa a 12-a
 • 22.03.2021
  Scris de Elev in clasa a 12-a