Regulamentul Bacalaureatului la Matematică | Profilul Pedagogic

Pentru a putea participa la examenul de Bac, proba obligatorie, la matematică, dar mai ales pentru a nu fi dat afară din examen, trebuie să știi care este regulamentul examenului de Bac, la matematică, pentru profilul pedagogic.

Dacă vrei să știi ce presupune acest regulament, accesează cu încredere pagina aceasta, intitulată intuitiv Regulamentul Bacalaureatului la Matematică | Profilul Pedagogic.

Bineînțeles, știi că în sala de examen nu ai voie să intri cu materiale care te-ar putea ajuta să rezolvi mai repede subiectul (copiuțe, scheme cu formule, caiete, cărți, culegerei, calculator, telefon, etc.), ci doar cu pix și instrumente geometrice. De asemenea, în timpul examenului nu ai voie să vorbești cu colegii din jurul tău. Va trebui să te bazezi doar pe cunoștințele tale, dobândite pe parcursul anilor de liceu.

Pentru a vedea ce ai voie, dar mai ales ce este interzis să faci în sala de examen, accesează cu încrederea această secțiunea a Ghidului Bacalaureatului la Matematică | Pedagogic.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in