Bacalaureat Geografie 2018 | Sesiunea iunie - iulie

Rezolvarea examenului de Bacalaureat sesiunea - iulie 2018 la Geografie, care a avut loc în 28 iunie 2018, corespunde baremului emis de Ministerul Educației pentru cele 3 subiecte a căror structură a rămas neschimbată.

Subiectul I presupune identificarea unor orașe, capitale, prezentarea diferențelor de climă între Irlanda și Grecia și prezentarea a doi factori care favorizează producția mare de hidroenergie.

La Subiectul II va trebui să identifici orașe, râuri, să precizezi 3 deosebiri între relieful a două unități, să prezinți o cauză a producerii alunecărilor de teren în unitatea de relief, să prezinți un factor care a favorizat dezvoltarea unui oraș.

Subiectul III solicită numărul de locuitori (populația totală) din Europa, numărul de locuitori din mediul urban din Europa, diverse calcule efectuate pe baza tabelului prezentat, calcularea amplitudinii termice medie anuale înregistrată la Paris, calcularea amplitudinii termice medie anuale înregistrată la Kiev și prezentarea a două cauze care explică procentul ridicat de persoane care lucrează în agricultură în România.

Citește cu încredere rezolvarea sesiunii iunie a examenului de Bac 2018 la Geografie.

Bacalaureat Geografie 2018 | Sesiunea iunie - iulie

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.