Bacalaureat Geografie 2011 | Sesiunea Iunie - Iulie (rezervă)

Te întrebi dacă ai fi obținut punctajul maxim la Bacalaureat, la disciplina geografie, rezerva sesiunii iunie - iulie 2011? Vrei să afli cum ar fi trebuit să rezolvi subiectele primite la această sesiune sau pur și simplu dorești să exersezi pentru examenul care urmează?

Profesorii noștri au pregătit acest eBook, care conține rezolvarea completă și conform baremului eliberat de Ministerul Educației Naționale pentru rezerva sesiunii iunie - iulie a examenului de Bacalaureat care a avut loc în data de 05.07.2011.

Consultând eBook-ul nostru și rezolvând cele trei subiecte, îți vei putea exersa noțiunile învățate în timpul liceului. Citește ghidul și vei afla mai multe informații despre: 

  • Subiectul I - Harta Europei - identificarea statelor, orașelor, diferențe climatice și de relief și două cauze care determină valorile reduse ale densității populației pe teritoriul statului, marcat pe hartă. 
  • Subiectul II - Harta României - identificarea orașelor, râurilor, diferențe între relieful a două regiuni, prezentarea a două elemente (premise) naturale care fac din unitatea de relief marcatǎ, pe hartǎ, cu litera F o importantǎ regiune agricolǎ a Romaniei.
  • Subiectul III - având în vedere tabelul/graficele disponibile, vei preciza valoarea maximă și valoarea minimă a producției de energie electrică și statul în care se înregistrează; precizarea anumitor elemente pentru Bulgarea; calculare producției de oțel pe locuitor pentru Luxemburg și România și prezentarea unei cauze care determină înregistrarea unei producții mari de oțel în Suedia și prezentare a două cauze ale mobilității teritoriale a populației între statele Europei.

Spor la învățat!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Geografie 2011 | Sesiunea Iunie - Iulie (rezervă)

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.