Bac Engleză - Ghid complet pentru proba C

"Bac Engleză - Ghid complet pentru proba C" reprezintă un ajutor de care te poți folosi pentru pregătirea la limba engleză pentru Bacalaureat, proba de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională. 

În plus, "Bac Engleză - Ghid complet pentru proba C" a fost conceput de către profesorii noștri pentru a te ajuta să te familiarizezi cu formatul examenului de Bac la limba engleză cu scopul de a obține rezultate excelente. 

Îți propunem câteva exerciții simple și originale de pregătire, care au fost special concepute pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale pentru pregătirea la acest examen.

Noi am dezvoltat "Bac Engleză - Ghid complet pentru proba C" ținând cont de aspectele prezentate în Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi, urmărind baremul specific examenului de Bacalaureat și detaliind desfășurarea Probei C, precum și sugestii despre cum să te pregătești pentru aceasta.

La sfârșit, îți prezentăm și o listă de resurse și modele pe care le poți urmări pentru a-ți creea propriile exemple și discursuri. 

Accesează acest e-Book și astfel îți vei putea îmbunătăți atât aptitudinile de limba engleză, cât și nota, obținând rezultatul dorit de tine.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bac Engleză - Ghid complet pentru proba C

[1]
Review-urile utilizatorilor
  • 26.06.2015
    Scris de Elev in clasa a 12-a
    Foarte util. M-a ajutat sa trec fara emotii proba :)