Bacalaureat

Bacalaureatul reprezintă cel mai important examen din timpul liceului, iar rezultatul obținut la Bac va avea un rol decisiv în intrarea la facultate pentru majoritatea elevilor.

Prin urmare, echipa Liceunet.ro îți pune la dispoziție o pagină dedicată examenului de Bacalaureat unde vei putea găsi tot ceea ce te interesează despre acesta:

  • Variante Rezolvate pentru toate materiile de la Bacalaureat rezolvări de nota 10 ale întrebărilor întâlnite la Bacalaureat în anii trecuți (găsești rezolvările modelelor de subiecte și ale simulărilor școlare mai jos pe această pagină);
  • sfaturi practice pentru pregătirea pentru examen la diferitele materii școlare etc.

Găsești ajutor pentru următoarele probe de Bac

Bacalaureat subiecte rezolvate din anii trecuți

Accesează pagina Bacalaureat 2017 și vei găsi toate informațiile legate de această sesiune a examenului și trimiteri către subiectele rezolvate din anii trecuți.

Pentru că știm că oricâtă teorie ai citi, nimic nu se compară cu observarea unui exemplu de rezolvare de nota 10 a subiectelor de la Bacalaureat, îți punem la dispoziție materialele realizate de profesorii noștri.

Aceștia au realizat pentru aproape toate materiile rezolvări care urmează pas cu pas reperele întâlnite în baremul de la Bacalaureat.

Prin urmare, citind și înțelegând aceste exemple vei avea o idee clară despre ceea ce așteaptă profesorul corector de la elevi și vei obține nota dorită de tine. 

Simulare Bac - rezolvări:

Important! Accesând pagina Simulare Bac 2017 vei găsi rezolvările pentru subiectele de anul acesta de la simularea Bacalaureatului.

Pentru a vedea rezolvări de nota 10 ale subiectelor întâlnite la simularea examenului de Bacalaureat pentru 2017, 2016, 2015, 2014 și 2013 și în modelele de subiecte eliberate în fiecare an, accesează paginile de mai jos:

Acum că ai la dispoziție modele de subiecte rezolvate și cunoști programul Bacalaureatului pas cu pas, cu siguranță nimic nu te va mai lua prin surprindere.

Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că ai parte de un somn bun cu o seară înainte de examenele de Bac, să nu încerci să „îngrași porcul în Ajun” și să citești enunțurile cu atenție.

Spor la învățat! :)