Ghid Istorie Bacalaureat: Cum să delimitezi/identifici perioadele istorice

0 0 0 0 0 0 (0 review-uri)

Probabil că nu puține au fost dățile când identificarea perioadelor istorice ți-a creat probleme. Acest lucru i se poate întâmpla oricui, însă nu uita că, la examenul de Bacalaureat, aceasta te poate costa de la 3-4 puncte, la Subiectul I, până la 30 de puncte, în cazul Subiectului III. Dacă greșești perioada, fie ea de un an, o jumătate de secol sau un secol, automat greșești și evenimentele despre care trebuie să scrii.

Ghidul nostru vine în întâmpinarea elevilor de clasa a XII-a și a tuturor elevilor care acuză probleme în ceea ce privește delimitarea corectă a perioadelor istorice.

Perioadele prezentate în acest ghid includ atât contextul internațional, cât și cel intern. Prin exemple și exerciții, sperăm că-ți vom ușura înțelegerea, astfel ca tu să poți indentifica corect secolele și perioadele în vederea obținerii unui punctaj maxim la examenul de Bacalaureat, teze, teste și teme.

Accesează acum materialul „Ghid Istorie Bacalaureat: Cum să delimitezi/identifici perioadele istorice” și te vei descurca mult mai bine la ora de istorie și la examenul de Bacalaureat!

Click aici pentru a citi eBook-ul acum