Bac Istorie 2019 | Sesiunea iulie

Rezolvarea sesiunii Iulie 2019 a Bacalaureatului la Istorie o vei găsi în acest eBook. Toate cele 3 subiecte au fost rezolvate conform Baremului emis de Ministerul Educației.

Subiectul I presupune răspunsuri la 7 cerințe pe baza a două texte. Printre cerințe vei observa: numirea alianței politico-militare, o informație referitoare la evenimentele din 1987, menționarea liderului și a spațiului politic sau scrierea unei relați cauză-efect între două informații selectate din sursa A.

Subiectul II solicită rezolvarea a 6 cerințe pe baza textului din Istoria ilustrată a românilor pentru tineri. Aici vei răspunde la următoarele cerințe: numirea spațiul istoric în care se organizează „marea adunare românească“, precizarea secolului, menționarea denumirii date anului 1848 sau formularea, pe baza sursei date, și menționarea unui punct de vedere referitor la programele revoluționarilor moldoveni.

Eseul despre spațiul românesc în Evul Mediu este cerința subiectului 3, iar pentru a primi punctajul maxim trebuie să respecți precizările din cerință.

Citește cu încredere rezolvarea Bac Istorie 2019 | Sesiunea iulie pentru o mai bună pregătire a examenului la Istorie.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bac Istorie 2019 | Sesiunea iulie

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.