Bac Istorie 2019 | Sesiunea august

Acest eBook conține rezolvarea sesiunii August 2019 a Bacalaureatului la Istorie. Subiectele  au fost rezolvate conform Baremului emis de Ministerul Educației.

Structura Subiectului I este neschimbată și printre cerințe vei găsi: numirea statului medieval românesc, o informație referitoare la Dragoș, menționarea câte unui voievod aflat în conflict cu regele Ungariei, identificarea sursei care susţine că voievodul își extinde autoritatea asupra teritoriului până la sfârșitul secolului al XIV-lea sau scrierea unei relați cauză-efect între două informații selectate din sursa A.

Subiectul II presupune rezolvarea a 6 cerințe pe baza unui text. Aici vei răspunde la următoarele cerințe: numirea sunui lider politic, precizarea secolului, menționarea măsurii legislative și o caracteristică a acesteia, pe baza sursei date, menționarea a două informaţii referitoare la cultură și formularea unui punct de vedere referitor la viața politică din perioada 1946-1947

Eseul despre evoluția statului român modern este cerința subiectului 3, iar pentru a primi punctajul maxim trebuie să respecți precizările din cerință.

Citește cu încredere rezolvarea Bac Istorie 2019 | Sesiunea August pentru o mai bună pregătire la Istorie.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bac Istorie 2019 | Sesiunea august

[1]
Review-urile utilizatorilor
  • 11.05.2020
    Scris de Elev in clasa a 12-a
    Foarte bun!