Bacalaureat Istorie 2017 | Sesiunea specială

Citește cu atenție rezolvarea celor 3 subiecte ale sesiunii speciale a examenului de Bacalaureat la Istorie 2017 care a avut loc în data 7 Iunie.

Subiectul I solicită răspunsul la 7 cerințe pe baza a două texte din Istoria românilor. Printre cerințe vei găsi: menționarea cele două țări române la care se referă sursele, relaţie cauză-efect stabilită între două informaţii selectate din sursa B sau menţionarea unei asemănare între două măsuri adoptate de statul român în politica internă, în a doua jumătate a secolului al XIX-lea.

În cadrul subiectului II vei avea de răspuns la 6 cerințe pe baza textului din A. Burakowski, Dictatura lui Nicolae Ceauşescu 1965-1989. Printre cerințe vei găsi: menţionarea organizaţiei economice internaționale și un motiv al colaborării României cu aceasta, la care se referă sursa, menţionarea a două informaţii referitoare la relațiile României cu URSS sau formularea unui punct de vedere referitor la relațiile României cu țările occidentale, susţinându-l cu două informaţii selectate din sursă.

Subiectul III presupune elaborarea unui eseu despre diplomație în Evul Mediu şi la începuturile modernităţii.

 

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Istorie 2017 | Sesiunea specială

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.