Bac Geografie 2018 | Sesiunea specială

Acest eBook conține rezolvarea celor 3 subiecte la Geografie din cadrul Sesiunii speciale de Bac, examen care a avut loc în Mai 2018.

Aici vei găsi rezolvarea la cerința de a identifica și scrie răspunsurile corecte în ceea ce privește precizarea itemilor și a deosebirilor între clima statului marcat cu litera G și statul marcat cu litera J, pentru subiectul I. De asemenea, tot aici vei găsi explicația pentru faptul că în Peninsula Scandinavă râurile sunt scurte, dar și o cauză a densităţii reduse a populaţiei din spaţiul montan.

Subiectul II presupune rezolvarea unor cerințe, pe baza hărții României, iar printre acestea enumerăm: deosebiri între relieful a două unități marcate pe hartă, precizarea unei cauze care explică suprafața mare a terenurilor agricole în județul Constanța, prezentarea unei cauze care explică suprafața mare a terenurilor cu păduri în județul Brașov. 

Subiectul III solicită precizarea numeleui statului în care se înregistrează ponderea cea mai mare a mărfurilor transportate pe căi navale și valoarea acesteia; precizarea numelui statului în care se înregistrează ponderea cea mai mare a mărfurilor transportate pe căi rutiere și valoarea acesteia, identificarea unor elemente pentru Serbia, calcularea bilanțului migratoriu pentru Letonia și Italia, explicarea faptului că Franța are o producție mare de vinuri și precizarea a două regiuni viticole din România.

Citește cu încredere rezolvarea Sesiunii speciale a examenului de Bac 2018 la disciplina Geografie.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bac Geografie 2018 | Sesiunea specială

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.