Bacalaureat Geografie 2018 | Modele de subiecte

Rezolvarea Modelelor de subiecte 2018 corespunde baremului emis de Ministerul Educației pentru cele 3 subiecte, a căror structură a rămas neschimbată.

Subiectul I prespune ideentificarea unor orașe, capitale, prezentarea diferențelor de climă între două țări și explicarea prezenței unor importante resurse de apă geotermală în statul marcat cu litera A, prezentarea unui factor natural care determină ponderea mare a terenurilor cultivate cu pomi fructiferi și viță de vie în statul marcat cu litera I.

La Subiectul II va trebui să identifici orașe, râuri, să precizezi 3 deosebiri între relieful a două regiuni, prezentarea a  două modificări survenite în structura profesională (ocupațională), după 1990, în România și prezentarea unui  factor natural care a influențat distribuția rețelei feroviare în România.

Subiectul III solicită valoarea maximă a ratei natalității și a ratei mortalității calculate pe baza unui grafic, calcularea bilanțului natural (sporul natural) al populației în anul 2010, identificarea unor elemente pentru Ucraina (punctul C) și prezentarea a două argumente prin care să susțineți afirmația: „Moscova este unul dintre cele mai mari centre de transport ale lumii.

Citește cu încredere rezolvarea Modelelor de Subiecte 2018 la Geografie.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Geografie 2018 | Modele de subiecte

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.