Bac Mate Subiectul I

Te întrebi dacă vei da răspunsul corect la ecuațiile întâlnite la subiectul I, dacă ai aplica așa cum trebuie o formulă sau, pur și simplu dorești să fii pregătit pentru Bac-ul la Mate, indiferent de profilul pe care îl urmezi la liceu?

Consultă rezolvările profesorilor noștri și vei fi mai aproape de a obține punctajul maxim la subiectul I de la Bacalaureatul la matematică. Subiectul I de la Bac-ul la matematică va primi 30 de puncte (dacă este rezolvat corect), iar aici vei avea de răspuns corect la 6 întrebări, fiecare dintre ele notată cu câte 5 puncte. 

Subiectul I Matematică - rezolvări

Pentru a fi pregătit 100% pentru Bacalaureatul la matematică, profesorii noștri de mate ți-au pregătit răspunsurile de la simularea din anul 2015 (după cum poți observa mai jos, dar vei găsi pe site și rezolvările din alte sesiuni). În funcție de profilul la care studiezi, îți recomandăm să accesezi link-urile următoare:

Bac Mate subiectul I - Sugestii

Subiectul I de la Bacalaureatul la matematică presupune exerciții cu un grad redus de dificultate, însă pentru a obține punctajul maxim îți facem câteva sugestii:

  • citește cu atenție fiecare din cele 6 cerințe pentru a înțelege exact ce ți se cere;
  • fă calculele pe o ciornă și trece-le pe foaia de examen abia când ești sigur de răspuns;
  • scrie pe foaia de examen întreg calculul, nu doar răspunsul pentru a nu risca să fii depunctat;
  • asigură-te că ai rezolvat fiecare cerință;
  • înainte de examen rezolvă câteva exerciții de tipul celor de la Bac.

Accesează rezolvările noastre și îți vei mări șansele de a obține o notă mare la subiectul I de la Bacul la Matematică.