Psihologie Subiectul III

Bacalaureatul la Psihologie reprezintă o alegere nu la fel de populară precum cel la Geografie, dar cu siguranță cel puțin la fel de interesantă. Psihologia studiată în liceu aprofundează concepte precum caracterul și personalitatea oamenilor, abilitățile noastre de relaționare și comunicare interumană.

Subiectele Bacalaureatului la Psihologie variază ca dificultate, cel mai dificil fiind Subiectul III. Dacă la primul subiect vei primi variante de răspuns, iar la al doilea subiect vei primi un text, Subiectul III se bazează pe 5 întrebări menite să îți testeze cunoștințele.

Subiectul III Bac Psihologie | Despre cerințe

Chiar dacă Subiectul 3 este considerat ca fiind cel mai dificil, nu lăsa acest lucru să te sperie. Citește cele 5 enunțuri cu mare atenție, respectă indicațiile care țin de limitarea de spațiu sau de conceptele ce trebuiesc folosite și vei fi mai aproape de nota dorită.

Iată ce presupun fiecare dintre cele 5 cerințe:

  1. Menționarea a unor caracteristici specifice unui concept psihologic;
  2. Realizarea unei descrieri (spre exemplu, a unui tip de temperament);
  3. Prezentarea unei relatii/corelații existente între două concepte psihologice;
  4. Ilustrarea unui exemplu concret;
  5. Formularea unui argument menit să aprobe sau să respingă o afirmație dată.

Pentru a primi nota dorită la Bacalaureatul la Psihologie și pentru a rezolva cu ușurință Subiectul 3, te sfătuim să accesezi eBook-urile de mai jos, să rezolvi singur cerințele, iar mai apoi să compari rezolvările tale cu cele realizate de profesorii noștri.

Spor la învâțat!