O lume dispărută de Arthur Conan Doyle

O lume dispărută este un roman științifico-fantastic scris de Arthur Conan Doyle, celebrul romancier scoțian care l-a creat pe Sherlock Holmes, faimosul detectiv particular și unul dintre cele mai îndrăgite personaje din literatură. 

Opera a fost publicată pentru întâia oară în perioada aprilie-noiembrie 1912, în Strand Magazine. Romanul debutează cu misiunea primită de Ed Malone, reporter la Daily Gazette, de a-l intervieva pe profesorul George Edward Challenger, cunoscut pentru că ar fi agresat câțiva jurnaliști interesați de teoriile sale în legătură cu călătoria în America de Sud. Chiar dacă la început se arată reticent, în cele din urmă profesorul îl invită pe Malone pentru a lua parte la o călătorie care să dovedească povestirile despre descoperirea dinozaurilor.

Rezumatul pe care ți-l pune la dispoziție echipa Liceunet conține întreaga poveste relatată de Arthur Conan Doyle în romanul O lume dispărută, astfel încât să înțelegi mai bine opera.

Iată un scurt fragment din textul pe care îl vei găsi accesând acest material:

Oamenii-maimuță locuiau într-un sat, care se învecina cu meleagurile pe care trăia o altă rasă de oameni. Cele două tabere se aflau într-un conflict permanent. Lord Roxton este primul care reușește să evadeze, după care, ajutat de Malone, îi salvează pe cei doi profesori. Cu toate acestea, reușesc să salveze și alte persoane, care-i conduc spre tribul oamenilor ...

 

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

O lume dispărută de Arthur Conan Doyle

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.