Argumentarea și structura ei

Vrei să dai bacalaureatul la logică sau ai un test din argumentarea logică și structura ei? Aici ți-am pregătit explicații clare cu privire la argumentarea logică, scrise cu scopul de a te ajuta să înțelegi ce este argumentarea.

Pentru început îți recomandăm să citești definiția argumentării și prezentarea tipurilor principale de argumentare logică: cea demonstratică și cea persuasivă. Tot în acest material am luat pe rând caracteristicile argumentării și le-am explicat într-un limbaj accesibil și cu multe exemple. De asemenea, de aici poți afla care e structura argumentării, inclusiv cuvintele care îți indică o argumentare.

Un tip aparte de gândire în care sunt folosite argumentele se numește gândire critică. Abilitatea a de a avea o gândire critică este deosebit de importantă în prezent, când circulă pe rețelele de socializare numeroase idei sau știri false (fake news). Punând în aplicare o gândire critică, poți evita să fii manipulat sau dezinformat.

Accesează materialul despre argumentare și structura sa și fii mai bine pregătit la logică! Explicațiile și exemplele noastre te pot ajuta să îți clarifici ce este argumentarea!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Argumentarea și structura ei

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.