Lock

Jocurile Daniei

Lock

Jocurile Daniei este un roman care poartă semnătura lui Anton Holban, iar conform notației de pe manuscris a fost finalizat în anul 1935, însă din cauza morții autorului a fost publicat abia în anul 1971, postum, de către editura Cartea Românească din București.

Opera este concepută sub forma unui jurnal și este inclusă în categoria romanelor de analiză psihologică prezentând drama intelectualului în căutarea iubirii absolute. Așadar, romanul este mai degrabă o analiză complexă a celor două personaje centrale, Sandu și Dania. 

Ebook-ul pe care profesorii noștri de limba română ți-l pun la dispoziție conține patru eseuri în care îți sunt explicate cele mai importante noțiuni legate de romanul Jocurile Daniei de Anton Holban. Rezumatul te va ajuta să îți amintești întâmplările semnificative, fișa de lectură îți va fi de folos pentru a-ți face o idee despre operă în sine, caracterizarea te va ajuta să realizezi portretul personajului principal, iar cu ajutorul comentariului vei reuși să scrii un eseu complex.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Jocurile Daniei

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.