Lock

Întâmplări din grădina mea

Lock

Întâmplări din grădina mea este titlul unui volum de versuri care poartă semnătura Anei Blandiana, fiind publicat pentru prima dată în anul 1980. Este vorba despre un volum de poezii adresat în primul rând copiilor, iar tonalitatea care îl caracterizează este jucăușă, astfel încât cei mici să se poată identifica imediat cu cele citite.

Volumul este format din 11 poezii (De-aș avea timp, Oare cum or fi florile, Cine poate ști, Într-o zi pe când lucram, Face oricine ce vrea, O furnică poetă, Fapt divers, Subchiriașii, La Paris, Semințe, Un secret), iar pe câteva dintre ele profesorii noștri de limba română le-au analizat punându-ți la dispoziție câte un rezumat, dar și alte materiale care te vor ajuta să te familiarizezi mai bine cu stilul Anei Blandiana, dar și să înțelegi mesajul pe care autoarea îl transmite.

Accesează eBook-ul volumului Întâmplări din grădina mea de Ana Blandiana pentru a vedea care sunt ideile de bază și pentru a avea o sursă de inspirație pentru redactarea temelor la limba română.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Întâmplări din grădina mea

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.